Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - donderdag 24 december 2009

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 23 december t/m zondag 17 januari 2010

Vrijdag 1 januari
17.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de officiële presentatie van de nieuwe werkplaatskalender van de Stille Fanfare. Aansluitend aan de presentatie zal het korps de kalender signeren. Tevens zal de Stille Fanfare haar nieuwe cd THE BEST OF... presenteren. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Zaterdag 2 januari
21.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt het Theatercafé Borra. Dit staat in het teken van "De Avond van Willem". Locatie: Hof 25 te Amersfoort.

Maandag 4 januari
15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Luchtenveld, wethouder Hekman, wethouder Van Daalen, wethouder Van 't Erve en wethouder Kruyt bezoeken de Nieuwjaarsreceptie van de Provincie Utrecht. Locatie: Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49 te Utrecht.

Maandag 4 januari
20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper houdt haar nieuwjaarstoespraak tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amersfoort. Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners van de stad uit. Locatie: De Brandweerkazerne aan de Kleine Koppel 35 te Amersfoort.

Dinsdag 5 januari
16.15 uur
Wethouder Luchtenveld en wethouder Boeve bezoeken de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland. Locatie: Regardz Hart van Holland, Berencamperweg 12 te Nijkerk.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de nieuwjaarsreceptie van de Brandweer Amersfoort. Locatie: de Brandweerkazerne, Kleine Koppel, 35 te Amersfoor.t

Woensdag 6 januari
11.00 uur
Wethouders Hekman en Boeve bezoeken de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland. Locatie: Beatrix Theater Jaarbeurs te Utrecht.

14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Regionale Nieuwjaarsbijeenkomst van de Politie Utrecht. Locatie: bureau Kroonstraat 25 te Utrecht.

Zondag 10 januari
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de feestelijke viering van de fusie van de Hervormde Gemeente, De Gereformeerde Kerk, de Evangelisch-Lutherse Gemeente en de Johnanneskerk tot één Protestantse Gemeente Amersfoort. Locatie: St. Joriskerk op de Hof te Amersfoort.

Maandag 11 januari
17.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de nieuwjaarsreceptie van het ministerie van BZK Locatie: Lucent Danstheater, Spuiplein 150 te Den Haag.

Woensdag 13 januari
20.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Amateur Video Vereniging De Eemfilmers om een aantal opnames van de diverse jubileumactiviteiten te bekijken. Locatie: het clubgebouw aan de Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

Donderdag 14 januari
15:00 uur
Wethouder Hekman woont de opening van het nieuwe kantoor van Servicebureau Gemeenten bij. Locatie: Servicebureau Gemeenten, Utrechtseweg 12 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Nieuwjaarsbijeenkomst van het Huis voor de Gezondheid. Het Huis voor de Gezondheid is een initiatief van zeven gezondheidsfondsen en patiëntenorganisaties om door samenwerking tot betere kennisuitwisseling en efficiency te komen. Locatie: de 10e verdieping in het gebouw De Argonaut op het Stationsplein te Amersfoort.

Vrijdag 15 januari
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de opening van de tentoonstelling van de collectie Carla Esser in aanwezigheid van de Commissaris van de Koningin de heer Robbertsen. Locatie: Het Mondriaanhuis, Korte Gracht 11 te Amersfoort.

Zaterdag 16 Januari
12.00 uur
Wethouder Van 't Erve opent het feest voor de kinderen van de ABC-scholen in het Bergkwartier en hun broertjes, zusjes en ouders. Locatie: terrein van Panta Rhei, Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort.

13:00 uur
Wethouder Hekman woont de nieuwjaarsreceptie Randenbroek/Schuilenburg bij. Locatie: 't Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,