Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Spreekuur wijkagenten in bureau Beatrijsgaarde | |
De wijkagenten van de Apeldoornse wijk De Maten houden vanaf 1 januari 2010 hun spreekuur in het politiebureau aan de Beatrijsgaarde. Dit in verband met de centrale ligging van het bureau in de wijk en het feit dat dit bureau, van waaruit het politieteam Apeldoorn Zuidoost werkte, vóór hun verhuizing naar het politiebureau aan de Europaweg, naar verwachting niet op korte termijn verkocht zal worden.


De wijkagenten houden hun spreekuur nu op diverse locaties in de wijk. Naast praktische argumenten is vooral de centrale ligging van het bureau aan de Beatrijsgaarde, vlak naast winkelcentrum De Eglantier, een belangrijke reden voor de wijkagenten om hier hun spreekuur te gaan houden.


Spreekuurtijd en -locatie

De tijden waarop de wijkagenten per 1 januari 2010 spreekuur houden aan de Beatrijsgaarde zijn:


. Theo Simmelink: Matenhoeven, Matengaarden en Eglantier e.o.
gewijzigd naar de dinsdag van 10:00 tot 11:00 uur.


. Erol Kalay: Matenhoeken, -horsten, -donken, Voorwaarts en Zonnehoeve
Woensdag 18:30 tot 19:30 uur


. Carl van Kasteel: Matenvelden en Matendreven
Maandag van 18:30 tot 19:30 uur.


De wijkagenten, en andere collega's van de politie in Apeldoorn, zijn telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bij urgente situaties, waarbij direct inzet van de politie nodig is, bel altijd 112.


Vrije inloop Beatrijsgaarde

Sinds de verhuizing van het politieteam Zuidoost naar de Europaweg afgelopen maart, is de mogelijkheid tot vrije inloop aan de Beatrijsgaarde op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 gehandhaafd. Dit wijzigt niet. De vrije inloop, net als de spreekuren van de wijkagenten, zijn bedoeld om vragen te stellen aan de politie, of om tips of aandachtspunten door te geven. Het doen van aangifte vindt zoveel mogelijk op afspraak plaats, aan de Europaweg. Bel voor het maken van een afspraak (eventueel ook 's avonds) 0900-8844.


EINDE BERICHT