Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-12-2009

Politie arresteert Waalwijker na vechtpartij op straat

WAALWIJK: De politie heeft woensdagmiddag kort voor 16.30 uur een 20-jarige man uit Waalwijk aangehouden wegens openlijk geweld. De man kreeg ruzie met een andere jongen op de Van Overschiestraat.
Uiteindelijk raakte daar ook een 44-jarige Waalwijker bij betrokken. De verdachte zegt dat hij eerst een paar trappen kreeg van de
44-jarige man die hij vervolgens diverse malen in het gezicht sloeg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan waar onder andere een hersenschudding en een gekneusde kaak werd geconstateerd. De verdachte is na verhoor heengezonden; de politie wil nog meer betrokkenen bij de vechtpartij horen. Daaruit kan ook meer duidelijk worden over de exacte aanleiding en toedracht van het incident.

Gilzer automobilist raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

GILZE: Een 50-jarige Gilzenaar is donderdagmorgen rond 07.45 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. Bij een controle op de Nerhovensestraat blies de automobilist 715 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingetrokken, dus ook in dit geval. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie pakt twee Oosterhoutse jongens op wegens straatroof

OOSTERHOUT: De politie heeft woensdag twee jongens van 14 en 15 jaar uit Oosterhout aangehouden wegens straatroof. Het tweetal wordt ervan verdacht een mobiele telefoon te hebben afgepakt van een 14-jarige jongen uit Oosterhout. Dat gebeurde zondagavond 13 december tussen 20.00 uur en 20.30 uur op de Bredaseweg. Het slachtoffer liep daar met de hond toen twee jongens op hem afkwamen en zijn telefoon pakte toen hij aan het SMS-en was. De verdachten zijn ingesloten op het bureau.

Agenten ontdekken illegaal vuurwerk en hennep in loods Oosterhout

OOSTERHOUT: In een loods aan de Industrieweg heeft de politie
donderdagmorgen rond 01.15 uur circa 100 kilo illegaal vuurwerk en 20 kilo henneptoppen gevonden. Agenten kwamen ter plaatse na een
inbraakmelding en zagen dat een deur geforceerd was. In eerste instantie leek er niets bijzonders aan de hand, maar na een kort onderzoek ontdekten zij het vuurwerk en de hennep. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de huurders en/of andere betrokkenen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-12-2009 13:19 | © Regio Midden en West Brabant |