Politie Brabant-Noord

Rijden onder invloed

's-Hertogenbosch, Rosmalen, Oss , 24-12-2009

Oss - Woensdag op donderdag rond middernacht is een 62-jarige Ossenaar aangehouden op de Molenstraat voor het rijden onder invloed. De man had net iets teveel gedronken en is na verhoor met een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur heengezonden.

Rosmalen - Donderdagochtend omstreeks 03.00 uur is een 40-jarige vrouw uit Rosmalen op de Molenstraat aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw had drie keer teveel gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

's-Hertogenbosch - Donderochtend omstreeks 03.20 uur is een 24-jarige Bosschenaar op het Emmaplein aangehouden voor rijden onder invloed. De man had net iets te veel gedronken is na verhoor me teen rijverbod van een uur en een proces-verbaal heengezonden.

's-Hertogenbosch - Donderdagochtend omstreeks 09.30 uur is een 43-jarige man uit Vlijmen aangehouden op de Vlijmenseweg voor rijden onder invloed. De man had vier keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.