Ingezonden persbericht


Mojo Concerts, Delft, 24 september

Magische ontmoetingen in Apassionata

Op 25, 26 en 27 december 2009 geeft Apassionata voor het vijfde jaar weer een spectaculaire paardenentertainment show in Amsterdam RAI. De nieuwe show, Charm of Freedom, is een magische ontmoeting tussen mens en paard en vertelt het romantische verhaal over de verboden liefde tussen Sam en Claire. Kaartverkoop voor hét kerstspektakel voor de hele familie start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

In Apassionata's nieuwste show leiden de vrij rondrennende merries en veulens uit de Camargue de bezoeker naar de prachtige wildernis van de natuur. De verliefde Sam en Claire worden omringd door deze vrij rondrennende paarden. Ze symboliseren de 'Charm of Freedom'. De moeder van het meisje probeert deze liefde te verbieden. Donkere figuren in de vorm van galopperende 'Fire riders' en krachtige, zwarte Friese paarden ondersteunen dat. Aan de andere kant proberen nobele Lusitano's en hun dappere berijders de prille liefde een kans te geven.

De special act in 'Charm of Freedom' zijn de Shire horses, de grootste paarden ter wereld. Onder leiding van paardenvirtuoos Daphne de Visser zullen deze enorme dieren een act van ongekende hoogte uitvoeren!

Naast de Ijslandse stersopraan Arndis Halla, de geweldige 'stem van APASSIONATA', zal er een romantisch duet zijn dat speciaal geschreven is voor deze show. En -nog een preemière- in de grote finale zal er een oogverblindende oceaan van opstijgende luchtbellen zijn, die alleen ontstaat met de hulp van het publiek.

Verwacht een unieke paardenshow waarin meer dan veertig paarden en hun getalenteerde ruiters spectaculaire acts laten zien, gecombineerd met indrukwekkende lichtshows en meeslepende muziek. Laat je bevangen door een avond vol van magische momenten en veel emotie.

Kaarten voor hét kerstspektakel voor de hele familie zijn vanaf aanstaande zaterdag 10.00 uur verkrijgbaar via apassionata.nl of 0900- 10102020 (45 ct. p.m.).

Apassionata - Charm of Freedom

25, 26, 27 december 2009
Amsterdam RAI
59, ¤ 49, ;¤ 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: p;15.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl, www.apassionata.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm).

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht