Geert Schaaij top 5 TV optreden tijdens kerst bij Business-Class

24/12/2009 10:12

Beursgenoten

Geert Schaaij top 5 TV optreden tijdens kerst bij Business-Class

Geert Schaaij is eerste kerstdag, vrijdag 25 december - en zondagmorgen 27 december te zien op RTL 7 in het tv progamma Business-Class. Harry Mens bespreekt met Geert Schaaij de effectenbeurs en hoe te handelen in het nieuwe jaar. Heden en verleden passeren elkaar. Het beleggen in "thema's" wordt steeds belangrijker.

2010 wordt het jaar van Stock Picking. Voor beleggers heeft Beursgenoten de "vijf van Geert". Vijf Nederlandse beursgenoteerde bedrijven die er positief kunnen uitspringen volgend jaar. Geert Schaaij is heel enthousiast over aandelen zoals ING, Nutreco en Telegraaf, maar ook Draka blijft voor hem een overname kandidaat. Brunel heeft een te lage waardering in vergelijking met haar sectorgenoten en zal bij het aantrekken van de economie daar profijt van kunnen hebben.

De AEX heeft over 2009 de grootste stijging van de laatste 80 jaar meegemaakt, maar zal verder stijgen in eerste zes maanden. De economie groeit met circa 1,5% denkt Geert Schaaij. Negatief is hij over de rente, in de tweede helft zal deze naar verwachting oplopen. De recessie is ten einde.

Eventuele posities van Beursgenoten/Auteur kunt u bekijken op onze website (www.beursgenoten.nl), onder het kopje 'mededelingen'.

Over Geert Schaaij:

Geert Schaaij is directeur van Beursgenoten (www.beursgenoten.nl), een beleggers-community met tips en adviezen over ontwikkelingen op de financiële markten. Hij won in 2007 de Gouden Stier, de Nederlandse vakonderscheiding voor beste beleggingsexpert. En vorige jaar kende het publiek Schaaij de titel Beursidool toe. Voor meer informatie 0592-316675.





http://www.beursgenoten.nl