Ingezonden persbericht

SLAM!FM EINDEJAARSPROGRAMMERING: MUZIEK, MUZIEK, MUZIEK

Hilversum, 14 december 2009 - De eindejaarsprogrammering van SLAM!FM staat bol van muziek. Een terugblik op 2009, diverse muzieklijsten en natuurlijk de meest vernieuwende kersttracks: het komt allemaal aan bod.
Vanaf vandaag is het aftellen naar de enige jaarmix die telt: de 'GRANDMIX 2009', gemixed door Ben Liebrand. Iedere werkdag, stipt om 09.00 komen in het item 'Morning Jam' de Grandmixen van de afgelopen jaren voorbij.

Het kerstweekend wordt op vrijdag 25 december om 22.00 uur ingeluid door nummer 1 dj van de wereld, Armin van Buuren. In 'A State of Trance Yearmix 2009', heeft Armin de twintig beste tranceplaten van het afgelopen jaar op een rij gezet.
Een compilatie van de 30 beste dance tracks komt zaterdag 26 december voorbij in het programma Clubbin', 20.00 uur scherp.

De week voor oud en nieuw brengt de SLAM!FM Decade Days. Tot en met oudjaarsdag zijn dagelijks tussen 10.00 uur en 16.30 de 400 beste tracks van het afgelopen decennium te horen.
En dan, 31 december om 18.00 uur: dé GRANDMIX van 2009! Speciaal voor SLAM!FM luisteraars heeft Master Mixer Ben Liebrand opnieuw een drie uur lang muziekspektakel in elkaar gedraaid.
Om 21.00 uur neemt de 'Avondploeg' het stokje over. Dj's Daniël Lippens en Ivo van Breukelen tellen samen met de luisteraars af naar 2010.

"Wat 2010 brengt? Nóg meer cross-over tussen house, pop en urban. De DJ's die er toe doen produceren tracks voor de groten en stromingen in dance raken steeds meer vermengd." Aldus Menno de Boer, DJ en Program director bij SLAM!FM.

Naast veel muziek staat er ook een aantal winterse evenementen op de agenda. Zo organiseert SLAM!FM in samenwerking met Hi, Husk en Medion het succesformat 'Winterbreak'. Honderd luisteraars reizen 22 januari samen met de Partysquad en DJ Daniël Lippens af naar de Franse Alpen, voor een lang weekend feesten in de sneeuw!

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht