BN'ers massaal online tijdens kerst


Bekend Nederland viert kerst en wil dat delen met de fans

DEN HAAG, 20091225 -- "We zien een enorme stijging in het aantal berichten en reacties tussen BN'ers" verklaart Matthijs van der Velden van BNerslive.nl. We verwachten ruim boven de 100 berichten per uur uit te komen, die allemaal over kerst gaan. Paul de Leeuw zegt: "Het sneeuwde een momentje op deze 1e kerstdag. Gisteravond was erg leuk met familie. Broer heeft keuken ingewijd met hulp van o.a. de zonen". Ali B: "Iedereen fijne feestdagen. Eten bij schoonfamilie en dan show.". Thomas Berge laat aan alle fans weten: "Fijne feestdagen namens mij en het team van Studio1 toegewenst!!". Lucille Werner roept: "Merry X-mas!".

BNersLive.nl
Sporters, modellen, zangers, politici, dj's, acteurs, presentatoren, cabaretiers: tegenwoordig houdt bijna iedere BN'er op Twitter bij waar hij is, wat hij aan het doen is of wat hem bezighoudt. Om fans, media en andere belangstellenden tijd te besparen, is de website BNersLive.nl in het leven geroepen. Hierop staat een helder overzicht van alle tweetberichten van bekende Nederlanders: van minuut tot minuut live en dus superactueel!

Van Doutzen Kroes tot Paul de Leeuw
Momenteel zijn op BNersLive.nl al de tweetberichten van ruim 180 BN'ers te lezen: van Doutzen Kroes, Youp van 't Hek, Esmée Denters en Erben Wennemars tot Ali B, Tiësto, Anouk en Paul de Leeuw. Dit aanbod aan BN'ers wordt iedere dag uitgebreid, ook op verzoek. Voortaan hoeft niemand dus meer iedere Twitter van een BN'er afzonderlijk te volgen. Ook is het niet nodig om zelf een Twitteraccount aan te maken. Verder is de site eenvoudig op de mobiele telefoon te bekijken via www.BNersLive.nl/pda en binnenkort ook via de nieuwe iPhone app!

http://www.bnerslive.nl





Ingezonden persbericht