NCRV

NCRV-radio

dit weekend

CabaretDecenniumNachten

Zaterdag 26/zondag 27 december

Zondag 27/maandag 28 december

00.00 uur, Radio 1

In het kader van de Decennium10Daagse op Radio verzorgen AVRO en NCRV tien nachten gezamenlijk CabaretDecenniumNachten. Dit live-programma kijkt elke nacht met wisselende gasten en presentatoren terug op een ander jaar en op cabaretfragmenten van dat jaar.

In de nacht van zaterdag op zondag staat het jaar 2004 centraal. Te gast is televisierecensent van NRC Handelsblad Hans Beerekamp. De presentatie is deze nacht in handen van Henk-Sjoerd Oosterhoff.

In de nacht van zondag op maandag staat het jaar 2005 centraal. Te gast is columniste en schrijfster Cindy Hoetmer. De presentatie is deze nacht in handen van Axel van der Ende.

Schepper & Co

Zondag 27 december

15.00 uur, Radio 5

Het de laatste zondag van het Calvijnjaar. Tijd voor een terugblik, zondag in het NCRV-programma Schepper & Co. In het eerste uur een gesprek met professor Herman Selderhuis, hoogleraar kerkgeschiedenis en kerkrecht aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. Hij nam het initiatief voor het Calvijnjaar. In het tweede uur een radiobewerking van het theaterstuk âCalvijn op Bezoek', door Ferdinand Borger.

In verband met de Top2000 is er dit weekend geen: SnoTime!, Cappuccino en Volgspot).