Politie Gelderland-Zuid

Amber Alert

Kom bij de politie

Slapende klant deur uitgezet, vriend mee naar bureau

Nijmegen, 26-12-2009 o In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 32-jarige Nijmegenaar op de Molenstraat aangehouden nadat hij een portier had mishandeld.

Agenten werden erbij geroepen toen er een opstootje gaande was voor een café in de Molenstraat. Een 42-jarige Nijmegenaar die als portier werkzaam was, werd door personeel gevraagd een klant naar buiten te begeleiden die in het café lag te slapen. De jongen werd door de portier wakker gemaakt. Hij bleek ook aardig te hebben gedronken maar werkte rustig mee, totdat er een vriend van hem zich met het gesprek ging bemoeien. Uiteindelijk gingen beiden naar buiten maar de vriend bleef verbaal erg agressief naar de portier.

Buiten aangekomen gaf de 32-jarige Nijmegenaar de portier een knietje. De portier duwde de knaap van zich af maar deze bleef zich agressief gedragen naar de portier. Toen even later de politie ter plaatse kwam werd hij aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 26-12-2009 9:30 | © Regio Gelderland-Zuid |