Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PANN on Tour, heterovriendelijk homo-feest,
op 26 december in de Broerenkerk te Zwolle

Utrecht - 11/12/2009 - PANN-on-Tour, de populaire reizende editie van het heterovriendelijkste homofeest uit Utrecht, reist op 26 december af naar Zwolle en doet daar de Broerenkerk aan. In 2009 viert Stichting PANN haar veertigjarig jubileum met tal van activiteiten, waaronder 12 PANN-on-Tour feesten en een GigaPANN-Feest. Het feest in Zwolle met als thema Christmasparty is de laatste editie van PANN-on-Tour in 2009. PANN-on-Tour Zwolle maakt onderdeel uit van de jubileumactiviteiten van de stichting. In 2009 wil PANN in heel Nederland haar verjaardag vieren. Naast de reguliere feesten op de derde zaterdag van de maand in Poppodium Tivoli in Utrecht organiseerde PANN dit jaar, iedere maand, ergens in Nederland een PANN-on-Tour-Feest.

PANN-on-Tour
PANN-on-Tour zet het concept van het populaire PANN-feest in heel Nederland met succes neer. Het Utrechtse PANN-Feest kent al jaren, bij zowel homo's als hetero's, een ongekende populariteit. PANN-on-Tour betrekt inmiddels de grootste poppodia van Nederland. In 2009 worden maar liefst twaalf locaties aangedaan, waaronder Amsterdam, Scheveningen, Zwolle en Tilburg. Niet voor niets is het populaire feest door bezoekers van Gaysite.nl uitgeroepen tot de 'Beste Gayparty van 2007 én 2008 én genomineerd voor 2009!

Stichting PANN
PANN slaat al 40 jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. De organisatie van PANN bestaat uit tachtig vrijwilligers. De opbrengsten die Stichting PANN haalt uit haar activiteiten worden in een fonds gestort. Uit dit fonds keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorderen. In het kader van het veertigjarig bestaan van de stichting is dit jaar voor het eerst de PANN-Prijs ter waarde van 10.000 euro uitgereikt aan Dyzlo Film voor het beste initiatief ter bevordering van de homo-en lesbische emancipatie. Onlangs heeft PANN de Bob Angelo Penning van COC Nederland ontvangen.

PANN-bussen
Vanuit Utrecht rijdt er op 26 december 2009 geen PANN-bus naar de Broerenkerk te Zwolle. Tegen het einde van het feest rijdt de bus echter wel vanaf Zwolle weer terug naar Utrecht (Jaarbeursplein) Deze PANN-bus vertrekt om 04:15 uur vanuit Zwolle.

Praktische informatie PANN-on-Tour Zwolle
Event: PANN-on-Tour Zwolle
Datum: 26 december 2009 van 22:00 uur tot 04:00 uur Plaats: De Broerenkerk, Achter de Broeren 1, Zwolle Kaartverkoop: kaarten à 6 euro per stuk via www.pann.nl of bij Primera (er wordt een fee in rekening gebracht).
PANN-buskaarten ¤ 8 euro per stuk (enkele reis Zwolle - Utrecht (Jaarbeursplein)
Voor meer informatie over voorverkoopadressen: www.primera.nl

De toegangskaarten zijn geldig tot 00:00 uur, daarna vervalt de geldigheid van de toegangskaarten.


---