Dierenpark De Oliemeulen serveert Sprinkhanen met kerstballen


TILBURG, 20091211 -- Met de Kerstdagen voor de deur staat de maand december weer helemaal in het teken van eten. In plaats van de overbekende kalkoen verwent dierenpark De Oliemeulen haar bezoekers dit jaar opnieuw met een heel bijzonder kerstdiner rondom een knapperend kampvuur. Op 26 december (2e Kerstdag) en 27 december krijgen bezoekers van het park de unieke gelegenheid om gebakken sprinkhanen en meelwormen als lekkernij te proeven. Verder krijgen kinderen tijdens de gehele kerstvakantie de gelegenheid om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten.

Naast het eten van de bijzondere hapjes kunnen de kinderen kerstballen knutselen, grabbelen en een winterspeurtocht maken. Na al deze gezellige activiteiten kan er lekker worden genoten van het kampvuur.

Dierenpark `De Oliemeulen' nodigt nieuwsgierige bezoekers bij deze uit om te komen knutselen en proeven. De gebakken hapjes en de activiteiten zijn natuurlijk gratis. Gedurende de hele kerstvakantie verzorgt het dierenpark ook educatieve demonstraties over het gedrag van roofvogels, slangen en vogelspinnen. Alleen 1e Kerstdag en 1 januari is het park gesloten. Meer informatie over entree en openingstijden: www.oliemeulen.nl of 013-4630026





Ingezonden persbericht