TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 11-12-2009

Televisie

BANANASPLIT KERST

Uitzending zaterdag 26 december
Nederland 1 - 20.20 uur

FRANS BAUER ZELF IN DE MALING GENOMEN

In BANANASPLIT KERST op tweede kerstdag, zaterdag 26 december, staan de grappen natuurlijk geheel in het teken van kerst. Bij wijze van grote uitzondering is Frans Bauer met behulp van zijn eigen vrouw Mariska zelf in de maling genomen. Hij krijgt met een groepje vrienden een speciale cursus Kerst-EHBO. Iedereen weet hoe gevaarlijk de decembermaand is. Kleine kinderen branden hun vingers en blijven hangen in de kerstboom. Frans behandelt zijn eigen brandblaar met een appelflap op zijn wang en vliegt tegen het plafond als blijkt dat de reanimatiepop tot leven komt.

De kerstman op Curaçao gaat met de taxi naar het kerstfeest, inclusief opgetuigde kerstboom en een rendier. Zijn de chauffeurs ruimhartig tegenover de kerstman?

Presentatrice Nance leidt een speciale goede doelen veiling in de decembermaand. Een aantal van de spullen komt haar echter heel bekend voor...

Fransi vinden we deze keer in een pretpark en in een tuincentrum. Publiek dat meedoet aan de kerstquiz krijgt een gratis piek, die vervolgens stuk valt uit het uitgiftevak. Wat zijn de reacties hierop?

En hoe reageert het publiek dat net een dure kerstboom heeft gekocht op de verkoper die de boom in tweeën zaagt zodat hij beter in de auto past?

Verder optredens van presentator Frans Bauer, Danny de Munk en René Froger met zijn zoons.

Kijk voor meer informatie op www.bananasplit.nl