Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Een uniek voetbaltoernooi met vele bekende voetbalteams

Op zondag 27 december a.s. schitteren bekende voetballers in het Omnisportcentrum

3de kerstdag 2009 staat er een leuk en nieuw evenement in de agenda, genaamd 'Het Apeldoorns Indoor VoetbalGala'. Verschillende teams, waaronder in ieder geval Ex-internationals, AGOVV profs en het sterrenteam zullen aanwezig zijn. De bedoeling van dit evenement is om Apeldoorn na een roerig jaar, een sportief en waardig slot te geven. Op deze extra kerstdag bieden wij een gezellig evenement voor het hele gezin.

Het evenement zal van start gaan om 13:00 uur en eindigen om 17:00 uur. De deelnemende teams zullen wedstrijden tegen elkaar spelen van 2 x 10 minuten.

De Stichting 055 Events, een initiatief van 3 enthousiaste ondernemers, wil Apeldoorn graag sportief op de kaart zetten en zal dus groots uitpakken. Er zal naast het voetbal daarom volop entertainment aanwezig zijn. Ook zal er tijdens dit evenement, in samenwerking met de Sportraad, de Gemeentelijke sportverkiezing van sporttalent, sportman/vrouw en de sportploeg van het jaar worden gehouden. Een extra reden om van de partij te zijn.

Het is mogelijk voor u als bedrijf een VIP-arrangement te krijgen. Deze bestaat uit 3 verschillende mogelijkheden, goud, zilver en brons. Informeert u naar de mogelijkheden via info@bruisendennieuw.nl. De kaartverkoop loopt via VVV Apeldoorn. De entree voor volwassenen is E 10,- en voor kinderen (t/m 12 jaar) E 5,-.

Noot voor de redactie/