Van Gogh Museum


Familiedagen

Zondag 27 december 2009 en zaterdag 2 januari 2010

Frank Groothof speelt Vincent van Gogh In de kerstvakantie zijn er weer Familiedagen in het Van Gogh Museum. Dit jaar zijn ze extra bijzonder: Frank Groothof is er namelijk niet alleen als stem van de Kinderaudiotour, maar ook in het echt! Op beide dagen speelt hij maar liefst drie keer een speciale versie van zijn theater- voorstelling Vincent van Gogh. Een leven in schilderijen. Daarnaast is er van alles te doen: zo kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag bij de kinderworkshops en zijn er speciale familierondleidingen. Bovendien kunnen jong en oud samen de gratis speurtocht maken langs de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh. De hele familie is van harte welkom!

Voorstelling Vincent van Gogh. Een leven in schilderijen Frank Groothof speelt zowel Vincent als Theo van Gogh in deze veelgeprezen voorstelling over de bijzondere band tussen twee wereldberoemde broers.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Reserveren wordt aanbevolen; vol is vol.

Aanvangstijden: 11 uur, 13 uur en 15 uur
Plaats: Auditorium Van Gogh Museum
Duur: 1 uur
Kosten: ⬠4 p.p. (excl. entree museum)

Reserveren via frankgroothof@vangoghmuseum.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, aantal personen, datum en tijdstip van de gewenste voorstelling. U krijgt een bevestiging van de reservering via e-mail.

Familierondleidingen
Tijdens de interactieve rondleiding vertelt een museumdocent van het Van Gogh Museum van alles over het leven en werk van Vincent van Gogh. Geschikt voor jong en oud vanaf 6 jaar. Reserveren wordt aanbevolen; vol is vol.

Aanvangstijden: 11 uur, 13 uur en 15 uur
Startpunt: Informatiebalie Van Gogh Museum
Duur: circa 45 minuten
Deelname aan de familierondleiding is gratis.

Reserveren: Informatiebalie Van Gogh Museum, 020 5705 243 (dagelijks 10 -18 uur).

Kinderworkshops
Terwijl hun ouders, grootouders, ooms en/of tantes de tentoonstelling bekijken kunnen kinderen zelf aan de slag als kunstenaar in het Atelier van het Van Gogh Museum. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Per workshop is er plaats voor 18 kinderen. Reserveren wordt aanbevolen; vol is vol.

Aanvangstijden: 10.30 uur, 13 uur en 15 uur
Plaats: Atelier Van Gogh Museum
Duur: 90 minuten
Deelname aan een workshop is op 27 december 2009 en 2 januari 2010 gratis.

Reserveren: Infobalie Van Gogh Museum, 020 5705 243 (dagelijks 10
-18 uur).

Kinderaudiotour
Via een koptelefoon vertelt Frank Groothof van alles over de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De Kinderaudiotour kan op 27 december 2009 en 2 januari 2010 gratis worden opgehaald bij de uitgiftebalie van Antenna Audio, in de centrale hal van het Van Gogh Museum.

Speurtocht
Ga op zoek naar de beroemde schilderijen van Vincent van Gogh met de speurtocht van het Van Gogh Museum! Geschikt vanaf 6 jaar.

De Speurtocht kan gratis worden opgehaald bij de informatiebalie van het Van Gogh Museum.

Gratis toegang met de Museumkaart

Met een Museumkaart kunt u direct doorlopen naar de toegangscontrole. lees meer
Direct naar binnen?

Koop uw tickets online, print ze en u heeft direct toegang tot het museum.
bestel nu
Kinderworkshops in het weekend

Creëer je eigen kunstwerk! Elk weekend een ander thema. lees meer