Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 27-12-2009

Drukke horecadienst: zes aanhoudingen in Tilburgse binnenstad

TILBURG: De politie heeft een drukke horecadienst achter de rug. Agenten hebben zaterdagavond en -nacht in de Tilburgse binnenstad zes aanhoudingen moeten verrichten.

Drie Tilburgse mannen (22, 25 en 29 jaar) werden gearresteerd, nadat ze op de Heuvelring uit een auto stapten en kennelijk zonder
aanleiding een passant diverse malen sloegen. Het drietal werd op het bureau in verzekering gesteld; de mannen komen in aanmerking voor het project Weekendje Weg. In de auto, die in beslag is genomen, werden enkele grammen cocaïne gevonden.

Verder werden er drie mannen aangehouden wegens belediging en niet opvolgen bevel of vordering. Er werden zes bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen en enkele verkeersovertredingen.

Tilburger aangehouden wegens huiselijk geweld

TILBURG: De politie heeft zondagmorgen rond 04.30 uur een 47-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Zijn vriendin belde de politie, nadat zij in haar woning in Tilburg-Noord diverse malen door de verdachte met een stuk gereedschap was geslagen. Ook zou de Tilburger zijn vriendin en zijn dochter hebben bedreigd. Hij is op het bureau in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-12-2009 11:45 | © Regio Midden en West Brabant |