Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 27-12-2009

Politie ontdekt hennepkwekerij met 2500 planten in loods Zevenbergen

ZEVENBERGEN: In een loods aan de Stoofstraat heeft de politie vrijdag een hennepkwekerij met circa 2500 planten ontdekt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Agenten reageerden rond 09.30 uur op een alarm dat afging in een onbewoonde woning en nabijgelegen loods. Ook was er sprake van een flinke waterlekkage. Toen zij samen met brandweerlieden de woning en loods binnenging, werd in een ruimte in de schuur een flinke kwekerij aangetroffen. De planten en bijbehorende kweekapparatuur werden in beslag genomen en vernietigd. De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit van de huurder van de woning en loods.

Politie arresteert Roosendaler wegens huiselijk geweld

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagmiddag kort na 13.00 uur een 41-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn vrouw belde de politie, nadat ze tijdens een ruzie door haar man was mishandeld in hun woning in de wijk Kalsdonk. De vrouw werd naar eigen zeggen met een stok tegen haar hoofd en rug geslagen. De Roosendaler is in verzekering gesteld.

Een 32-jarige man uit Oudenbosch is zaterdagavond rond 22.45 uur gearresteerd. Hij zou zijn vriendin in zijn woning diverse malen hebben geslagen, waarna zij de politie belde. De Oudenboscher is meegenomen naar het bureau.

De politie heeft zaterdagavond kort na 23.00 een 42-jarige Bergenaar aangehouden die tijdens een ruzie zijn vrouw had mishandeld. Dat gebeurde in hun woning in de wijk Lage Meren. De vrouw wilde geen aangifte doen, maar agenten arresteerden de verdachte ambtshalve.

Franse drugstoeristen met ruim 600 gram hasj gepakt

ROOSENDAAL: Bij een controle op de Burgemeester Freijterslaan zijn zaterdagavond rond 22.30 uur twee Fransen aangehouden. Het tweetal, 27 en 28 jaar, had ruim 600 gram hasj bij zich. De mannen zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-12-2009 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |