Ingezonden persbericht

Persbericht

Exact benoemt de heer Max Timmer als CFO

Delft, 28 december 2009 - Exact maakt bekend dat dee heer Max Timmer zal op 1 januari 2010 beginnen als CFO van Exact Holding N.V.. De Raad van Commissarissen zal de heer Timmer tijdens de eerst komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders voordragen voor benoeming als lid van de Raad van Bestuur.

De heer Timmer heeft van 2005 tot en met 2009 gewerkt als CFO van Leaf International B.V., na in de periode van 2003 tot 2005 verantwoordelijk te zijn geweest als General Manager Operations voor de supply chain van Leaf in Italië. Voordat de heer Timmer bij Leaf werkzaam was, bekleedde hij in de periode van 1992 tot en met 2003 verscheidene financiële posities binnen CSM N.V., laatstelijk als Vice President Finance & Information van de zoetwarendivisie. De heer Timmer startte zijn carrière in 1990 bij Gilde Investment Management. De heer Timmer heeft een doctoraaltitel Econometrie behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

De heer Rolf Deves, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Exact zegt: 'De heer Timmer is een uitstekende kandidaat voor de functie van CFO bij Exact. Wij zijn blij dat wij met de voorgestelde benoeming van de heer Timmer in staat zijn de Raad van Bestuur uit te breiden, wat voor de Raad van Commissarissen een van de voornaamste prioriteiten was sinds onze benoeming in april dit jaar. Hoewel de kwaliteit van de financiële afdeling binnen Exact in het verleden altijd uitstekend geborgd is, is een benoeming van een CFO en een uitbreiding van de Raad van Bestuur een beginsel van goede corporate governance'.

De heer Timmer zal worden voorgedragen voor benoeming als lid van de Raad van Bestuur in de eerstkomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2010.

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.400 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2008 bedroeg onze omzet ¤ 261,0 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.