Ingezonden persbericht


Sky Radio presenteert De Week Van De Nummer 1 Hits

27 december tot en met 1 januari: de allerbeste nummer 1 hits ooit gemaakt!

Naarden, 24 december 2009 | Sky Radio zendt 27 december tot en met 1 januari de beste, opvallendste en grootste nummer 1 hits uit de Nederlandse popgeschiedenis uit. Tijdens 'De Week Van De Nummer 1 Hits' komen de grootste nummer 1 hits ooit voorbij, waaronder de favoriete nummer 1 hits van bekende vip's.

Artiesten als Guus Meeuwis, Michael Bublé, Marco Borsato, Ilse DeLange, James Blunt, VanVelzen en Nick en Simon motiveren hun favoriete nummer 1 hit. Dat levert uiteenlopende hits op van popklassiekers als 'Bohemian Rhapsody' van Queen en 'Feel' van Robbie Williams. En van grappige eendagsvliegen van 'The Holiday Rap' van Miker G en DJ Sven tot 'Macarena' van Los del Rio.

Program Director Uunco Cerfontaine: "Nummer 1 hits zijn toch bijzonder. Iedere artiest wil eigenlijk een keer op nummer 1 hebben gestaan. Het leuke is dat nummer 1 hits altijd herinneringen oproepen aan speciale momenten als vakanties, liefdes of dat je de plaat zo super vond dat je naar de platenzaak racete om 'm snel te halen."

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland. Zonder dj's en met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group



Ingezonden persbericht