Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

Davilex breidt trainingsaanbod uit

Houten, 28 december 2009 - Voor het goed functioneren van verenigingen en stichtingen is het van belang dat vrijwilligers optimaal gebruik kunnen maken van de hulpmiddelen die hen ter beschikking worden gesteld. Daarom gaat Davilex, ontwikkelaar van onder meer software voor verenigingen en stichtingen, in januari 2010 van start met twee nieuwe klassikale trainingen: de training Ledenbeheer met Davilex en de training Penningmeester met Davilex. Deze trainingen, die onafhankelijk van elkaar zijn te volgen, leren cursisten hoe zij met behulp van Davilex Club de leden- en/ of financiële administratie van hun vereniging of stichting eenvoudig, snel en efficiënt kunnen voeren.

Training Penningmeester met Davilex

De ééndaagse klassikale training Penningmeester met Davilex is speciaal ontwikkeld voor alle penningmeesters die met behulp van Davilex Club de clubfinanciën beheren. Cursisten krijgen onder meer uitleg over de boekhoudkundige verwerking van contributies, het snel en correct invoeren van boekingen en het boeken van banktransacties. Speciale aandacht is er voor de jaarafsluiting en het samenstellen en interpreteren van rapporten.

Training Ledenbeheer met Davilex

De ééndaagse klassikale training Ledenbeheer met Davilex leert cursisten onder meer hoe lidgegevens snel en efficiënt ingevoerd kunnen worden, hoe leden overzichtelijk ingedeeld kunnen worden in categorieën en hoe met behulp van Davilex Club contributies aangemaakt en berekend worden. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan functies die het uitvoeren van ledenbeheertaken vereenvoudigen zoals het samenvoegen van lidgegevens met Microsoft Word en het opstellen en interpreteren van rapporten.


Deelname aan de klassikale training 'Ledenbeheer met Davilex' of 'Penningmeester met Davilex' kost E 199,-. Voor gebruikers die een Support- en Onderhoudsovereenkomst met Davilex hebben afgesloten, gelden interessante kortingen. Uitgebreide informatie over deze training en een overzicht van de trainingsdata staan vermeld op www.davilex.nl/trainingen.

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten en diensten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Daarnaast biedt Davilex een totaaloplossing voor verenigingen en stichtingen die hun leden- en financiële administratie overzichtelijk en gemakkelijk willen beheren: Davilex Club.


- EINDE BERICHT -


Noot voor redacties

Achtergrondinformatie (