Politie Noord- en Oost Gelderland

Ermelo - Rijden onder invloed                             

De politie heeft op zondag 27 december in Ermelo twee automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed.


Agenten zagen de 43-jarige man uit Ermelo rond 15:30 uur op de Dokter van Dalenlaan rijden. Zijn gedrag viel op omdat hij op het fietspad reed. Zij hielden de automobilist staande en namen een blaastest van hem af. De bestuurder bleek alcohol gedronken te hebben. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,2 blies.


Agenten controleerden een 43-jarige vrouw rond 17:00 uur op het Kostersland. De automobiliste bleek alcohol gedronken te hebben. Daarop werd ook zij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar ze 0,8 promille blies.
Tegen beide drankrijders is proces-verbaal opgemaakt.

Wapenveld - Automobilist tegen boom                       

Op zondagavond 27 december is in Wapenveld een 40-jarige automobilist uit Wapenveld tegen een boom gebotst. De man raakte gewond aan zijn nek.


De politie kreeg rond 20:00 uur de melding dat er een auto in de Lagestraat tegen een boom was gebotst. De 40-jarige klaagde over pijn in zijn nek en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Elspeet - Inbraak winkel                                  

Tussen zaterdag en zondag 27 december is er ingebroken in een winkel aan de Apeldoornseweg in Elspeet. Er werd een geldbedrag ontvreemd.


Men forceerde een raam om binnen te komen. De politie is een onderzoek gestart.



---- --