Politieberichten Gooi- en Vechtstreek



Verdachten aangehouden mishandeling Hilversum

Hilversum, 28-12-2009 o Zondag 27 december werden twee mannen aangehouden op verdenking van de mishandeling van een Hilversummer op vrijdag 25 december.

Een 26-jarige man uit Hilversum liep vrijdag 25 december tussen 04.30 uur en 05.30 uur vanuit het centrum richting huis. Onderweg werd hij op de Leeuwenstraat van achter geslagen en vervolgens door drie personen meegetrokken een pand in. Binnen werd de man meerdere malen geslagen door de drie personen. De drie mannen hebben de Hilversummer vervolgens laten gaan. De 26-jarige man is naar huis gelopen waar hij in de middag door familie werd aangetroffen. De man is naar het ziekenhuis gebracht waar hij behandeld is aan zijn hoofdletsel. Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Op zondag 27 december zijn er twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Hilversum en een 21-jarige man uit Almere. De reden voor de mishandeling is nog niet bekend, het slachtoffer en de verdachten kenden elkaar wel. Een onderzoek is ingesteld.