Unieke stijging klanten Zorgverzekeraar AnderZorg

28/12/2009 18:40

Menzis

Steeds meer mensen kiezen voor zorgverzekeraar AnderZorg, onderdeel van Menzis. Het aantal klanten van AnderZorg is dit jaar ondanks de beperkte beweging in de overstapmarkt al met meer dan 25% gegroeid. Van 92.000 naar ruim 118.000 verzekerden. In deze tijd, waarin veel Nederlanders ook hun zorgkosten extra kritisch tegen het licht houden, blijkt AnderZorg de voordeligste en een volwaardige keuze te zijn.

Voordelige zorgverzekeraar

AnderZorg maakt als grootste online zorgverzekeraar van Nederland goede zorg veel goedkoper en geeft klanten échte keuzevrijheid. AnderZorg biedt complete en doelgerichte service via internet. Een klant kan zo zelf, en wanneer dat hem uitkomt, alle zaken rond zijn zorgverzekering regelen. En dat zien klanten terug in een van de laagste zorgpremies van Nederland. Met standaard Eigen Risico is de premie 83 euro per maand. Klanten die bewust kiezen voor een hoger Eigen Risico kunnen al vanaf 58 euro per maand verzekerd zijn.

Volwaardige zorgverzekeraar

AnderZorg is bovendien een volwaardig alternatief voor elke andere zorgverzekeraar. De lage premie gaat niet ten koste van de kwaliteit van de zorg. Bovendien houdt de klant maximale keuzevrijheid. Hij is bijvoorbeeld niet verplicht naar een beperkt aantal ziekenhuizen te gaan maar kiest zelf zijn zorgaanbieder, waar dan ook in Nederland. Dit in tegenstelling tot sommige andere internetverzekeraars. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg namelijk gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook heeft AnderZorg geen beperkende medische acceptatie. Iedereen is welkom.