Werving pianisten Pianodriedaagse gestart


ROTTERDAM, 20090917 -- Vanaf heden is inschrijving voor de 15e Pianodriedaagse mogelijk. De 15e Rotterdamse Pianodriedaagse vindt vanaf 28 tot en met 30 december plaats in het Concertgebouw de Doelen. Onder het motto 'Wie durft?' krijgen 300 amateurpianisten een unieke kans zich 5 minuten te presenteren in een concertzaal aan het publiek. Solo of met zijn vieren, op één of twee piano's, elke stijl en elk speel¬niveau is hier toegestaan. Desgewenst kan de deelnemer zich laten jureren en meedingen naar een plaats in de halve finale.

Tijdens de Pianodriedaagse worden ook dit keer concerten, masterclasses en workshops in de Doelen georganiseerd.

Aanmelding is alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.pianodriedaagse.nl

Stadspodia
Dit jaar is de Pianodriedaagse uitgebreid met de stadspodia. Pianisten - van amateur tot beroeps - mogen circa 15 tot 25 minuten spelen op een vleugel op één van onze stadspodia in: de Bijenkorf, Selexyz en Plaza.

Aanmelding is alleen mogelijk met een mail naar:
stadspodia@pianodriedaagse.nl

Bij combinatie deelname Vijf Minuten Festival en optreden op één van de stadspodia wordt bij het opstellen van het programma zoveel mogelijk rekening gehouden.
Nieuws +++ Nieuws +++ Nieuws
In de aanloop naar de Pianodriedaagse krijgt onze website regelmatig een update met nieuwe berichten. Wilt u op de hoogte gehouden worden? U kunt hiervoor lid worden van onze:

Hyves: www.pianodriedaagse.hyves.nl
Linkedin: www.linkedin.com kies groep: Pianodriedaagse
YouTube: www.youtube.com/user/Pianodriedaagse

Ingezonden persbericht