Politie Zeeland


---


O-3740-2009 Diefstal uit woning, Renesse
In de nacht van zondag op maandag tussen 01.00 uur en 06.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Mauritsweg in Renesse.
Uit de woning zijn enkele honderden euro's en waardepapieren weggenomen. Er is geen braakschade.

W-3741-2009 Diefstal uit woning, Vlissingen
Tussen maandagochtend 07.30 uur en maandagmiddag 16.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Nijverheidstraat in Vlissingen.
Uit de woning zijn computerapparatuur, beeldapparatuur en kleding met onbekende waarde weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-3742-2009 Te hard, rijbewijs ingevorderd
Maandagmiddag rond 16.00 uur is, aan de Nieuwe Vierwegen in Kapelle, het rijbewijs van een 36-jarige automobilist uit Goes ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 172 km/u over genoemde weg. De maximum toegestane snelheid bedraagt hier 120 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

O-3743-2009 Eenzijdig ongeval, Zonnemaire
Maandagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Blooisedijk in Zonnemaire een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Blooisedijk komende uit de richting van Brouwershaven. In een bocht naar links raakte hij door onbekende oorzaak in de rechterberm en corrigeerde.

Hierdoor stak hij schuin de weg over en belandde in de linkerberm. Vervolgens reed hij van het talud af, ontwortelde onderweg een boom en kwam in de sloot tot stilstand. De man kon zelf uit zijn totaal vernield auto komen en is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

O-3744-2009 Eenzijdig ongeval, getuigenoproep
Zondagochtend rond 06.30 uur vond er op de Bosstraat in Stavenisse een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Bosstraat toen ze plotseling een harde klap hoorde en bijna met haar auto omsloeg. De vrouw bleek over een geopende rioolput te zijn gereden. Het deksel van de put was eruit gehaald en dwars in de put terug gezet. Bij verschillende putten in genoemde straat was het deksel van de put eruit gehaald en op deze wijze terug gezet.
De auto van de vrouw raakte mogelijk total loss. De politie verzoekt personen die iets gezien hebben zich te melden.