Gemeente Voorschoten


Jong Voorschoten 97 zaalvoetbalt

Van 26 tot en met 28 december is het jaarlijkse Rabobank zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van Voorschoten 97 in sporthal de Vliethorst weer gehouden. Het Vliethorst Stadion was woensdagmiddag gereserveerd voor de D-jeugd. In actie kwamen topteams uit Italie, Engeland en Spanje.
Acht teams bestreden elkaar op het scherpst van de snede in wedstrijden van 15 minuten. De uitstekende begeleiding was in handen van A-junioren van Voorschoten'97, die als coaches en scheidsrechters fungeerden.
Na het bekijken van de laatste twee zinderende wedstrijden reikte sportwethouder Bruno van Dunné de prijzen uit. Real Madrid ging er met het goud vandoor, op de voet gevolgd door Manchester United en AC Milan. Alle deelnemers kregen uit handen van de wethouder een vaantje en de eerste drie ploegen ontvingen ook nog een medaille.

Wethouder Van Dunné sprak zijn bewondering uit voor het sportieve gedrag van de spelers en hun begeleiding. En natuurlijk werd de Rabobank bedankt voor het wederom mogelijk maken van een zeer geslaagd evenement.

Publicatiedatum: 1 januari 2010