Gemeente Voorschoten

The Basement

29 december: Lasergamen in The Basement

Op dinsdag 29 december zal er in jongerencentrum The Basement (Kon. Julianalaan 55) een professionele lasergame dag plaatsvinden. The Basement wordt door een gespecialiseerd bedrijf helemaal ingericht om een goed te kunnen lasergamen. Dit beloofd een middag en avond vol actie en spanning te worden.

's Middags van 14:00 tot 18:00 is speciaal voor tieners van 12 t/m 15 jaar en 's avonds vanaf 19:00 kunnen jongeren van 16 jaar en ouder langskomen. De kosten hiervan zijn EUR 3,- per deelnemer en je krijgt uiteraard een hapje en een drankje.

Inschrijven
Inschrijven voor deze activiteit kan via de mail jongerenwerkvoorschoten@ziggo.nl of via het aanmeldformulier uit het programmaboekje. Programmaboekjes kun je ophalen bij gemeente huis, bibliotheek, cultureel jongerencentrum the Basement en in de diverse buurthuizen. Geef je snel op want er zijn maar een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmeldingen zijn pas geldig wanneer ook het inschrijfgeld betaald is. Wanneer je snel even langs komt bij The Basement, Koningin Julianalaan 55 en meteen betaalt (of aanmeldformulier en 3 euro in enveloppe in de brievenbus van The Basement stopt) dan ben je zeker van een plekje bij deze activiteit.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Thomas Vreeburg 06
-1517 1397 (jongerenwerkteam Voorschoten)

* 29 december 2009