Inrichting Sportlaan passend bij uitstraling OranjeHof Alkmaar

17/12/2009 12:08

Marion van der Voort Communicatie advies

OranjeHof sluit jaar af met open dag op 29 december 2009

Inrichting Sportlaan passend bij uitstraling OranjeHof Alkmaar

De Sportlaan in Alkmaar wordt opnieuw ingericht tot een lommerrijke laan die past bij de groene uitstraling van de Alkmaarder Hout. Daarmee wordt de entree naar de nieuwe appartementen van OranjeHof verbeterd. De bouw en de verkoop van de appartementen gaat onverminderd door.

Memid Investments B.V. ontwikkelt op de mooiste locatie van Alkmaar in de Alkmaarder Hout dicht bij het centrum 149 luxe appartementen in acht woongebouwen. Memid Investments B.V. ontwikkelt dit project op eigen grond en in eigen beheer, zonder tussenkomst van andere bedrijven. In het vroege voorjaar van 2010 worden volgens plan de eerste appartementen opgeleverd. In het park verrijzen de woongebouwen met ruime en luxe appartementen en penthouses. De appartementen variëren van ca. 80 m2 tot ca. 260 m2 met ruime terrassen.

De ontwikkelaar van OranjeHof, Memid Investments B.V., maakt deel uit van de Midreth Groep dat recent door Cobouw is uitgeroepen tot bedrijf in de top van 50 grootste bouwondernemers. De Midreth Groep is op 1 november 2009 geregistreerd als D & B Rating 1 bedrijf (hoogste kredietwaardigheidklasse en behorend tot de meest solvabele partijen).

De Sportlaan, die toegang biedt tot het fraaie complex met woongebouwen, krijgt een nieuwe inrichting. De plannen hiervoor worden in de komende periode verder ontwikkeld door Memid Investments B.V. en de gemeente Alkmaar. De Sportlaan zal meer ruimte bieden aan groen en stevig formaat bomen die passen binnen de lommerrijke uitstraling. Het aantal parkeerplaatsen langs de Sportlaan wordt beperkt. Uiteraard blijven er ruim voldoende plaatsen voor bezoekers.

Memid Investments B.V. verkoopt de appartementen met de mogelijkheid van 100% verkoopgarantie voor de huidige koopwoning. Dat betekent dat kopers met maximale zekerheid kunnen kopen en niet met dubbele lasten komen te zitten.

Geïnteresseerde in een appartement zijn van harte welkom tijdens de open dag in de modelwoning op 29 december van 12.00 uur tot 15.00 uur.