Stadsdeel Amsterdam-Noord

Cition B.V. uw parkeerhandhaver in Amsterdam

Vanaf 1 januari 2010 is Cition B.V. verantwoordelijk voor het uitvoeren van het parkeerbeleid in het grootste gedeelte van Amsterdam. Cition is een nieuw bedrijf voortgekomen uit de gemeentelijke Dienst Stadstoezicht. Voor parkeerders verandert er weinig: de verandering is niet van invloed op het parkeerbeleid en de parkeertarieven.

Cition en Stadstoezicht

De gemeente Amsterdam heeft besloten om vanaf 1 januari de controle op betaald parkeren in bijna heel Amsterdam te laten uitvoeren door het nieuw gemeentelijk bedrijf: Cition. Dienst Stadstoezicht blijft wel bestaan als toezicht- en handhavingsorganisatie.

Voor u verandert er weinig

Vergunninghouders nog steeds rekenen op de vertrouwde service en het bekende dienstenpakket. Ook kunt u gebruik blijven maken van de servicepunten. Het enige dat voor u verandert, is dat u in de stad de parkeercontroleurs van Cition tegenkomt.

Wat kunt u van Cition verwachten?

Cition streeft naar een correcte en efficiënte controle op betaald parkeren. Daarbij worden de nieuwste technieken gebruikt. Raadpleeg voor meer informatie onze website www.cition.nl. Heeft u vragen over Cition, dan kunt u ook contact opnemen met het gemeentelijk informatienummer Antwoord 14 020.