Politie Zeeland


---


O-3745-2009 Verkeersongeval in Rilland
Op de N289 bij Rilland vond maandag omstreeks 10.00 uur een verkeersongeval plaats.
Een 17-jarige, uit Deurne afkomstige, bestuurder van een tractor reed over de Haltestraat in Rilland en verleende bij het linksaf slaan geen voorrang een 19-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die uit de richting van Krabbendijke kwam. De 19-jarige remde maar kon de kiepwagen, die achter de tractor gekoppeld was, niet meer ontwijken. Hij liep bij de aanrijding kneuzingen op de borst en een hersenschudding op. Een 22-jarige inzittende uit dezelfde gemeente hield aan de aanrijding spierpijn en een beschadigd voorhoofd over. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar zij werden behandeld aan hun verwondingen. De kiepwagen was leeg en kwam op zijn kant terecht. De personenauto liep zware schade op.

O-3746-2009 Automobiliste rijdt in open rioolput, Stavenisse
Zondagochtend rond 06.30 uur is een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen in de Bosstraat in Stavenisse met haar auto in een rioolput gereden.
De vrouw hoorde plotseling een harde klap en haar auto dreigde om te slaan. Het bleek dat zij met het rechtervoorwiel van haar auto in een geopende rioolput was gereden. Het deksel van de put, en van meerdere putten in die straat, was eruit gehaald en daarna dwars in de put teruggezet, waardoor een opening ontstond. De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk gezien hebben dat personen in de nacht van zaterdag op zondag met deze putdeksels 'bezig' waren. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

W-3747-2009 Bestelauto gestolen in Middelburg
Maandag tussen 15.30 en 17.30 uur werd in de Torenstraat in Middelburg een bestelauto gestolen.
De bestelauto, die niet op slot stond, is een witte Mercedes Vito 109 Cdi met kenteken 03-BL-BB. De waarde is niet bekend.

Z-3748-2009 Bromfietsster gewond bij aanrijding, Terneuzen
Bij een aanrijding in de Axelsestraat in Terneuzen raakte maandag rond 17.00 uur een 17-jarige bromfietsster uit die plaats gewond.
Een 23-jarige automobilist uit Goes reed uit een parkeervak en had geen erg in het 17-jarige meisje dat daar op hetzelfde moment op haar bromfiets reed. Zij kwam ten val en de helm schoot van haar hoofd. De bromfietsster is met nekpijn naar het ziekenhuis gebracht, waar zij een nacht ter observatie moest blijven.





Politie Zeeland