Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval pizzeria Hilversum

Hilversum, 29-12-2009 o Maandagavond 28 december werd rond 23.30 uur een overval gepleegd op een pizzeria aan de Havenstraat.

Ten tijde van de overval waren vier personeelsleden aanwezig in de reeds gesloten zaak. Via de achterzijde van het pand kwamen twee mannen de zaak binnen. De personeelsleden werden met een mes en met een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd en daarna vastgebonden. De twee mannen gingen er met een onbekende geldbuit vandoor. De personeelsleden wisten zich los te maken en waarschuwden de politie.

Signalementen: man van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een blauw vest met rode letters of een logo op de mouw en een spijkerbroek. De andere man was ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met een gele streep ter hoogte van de schouder en Nike schoenen. Beide mannen droegen bivakmutsen en spraken met een buitenlands accent.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de overval. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij M. 0800 7000.