K.V Archivarissen


Ben jij hét talent van 2009?

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 januari 2010 voor TTP Talentprijs

TTP TALENTPRIJS 2009

Vakprijs voor talent in Informatiemanagement & e-overheid

Ben jij hét talent van 2009?


* Bouw jij mee aan een klantgerichte elektronische overheid?
* Heb jij een plan om de informatievoorziening binnen de overheid naar een hoger niveau te brengen?

* Of heb je een bijzondere prestatie geleverd voor het vakgebied DIV en archiefwezen?

Stuur je bijdrage in en ding mee naar de prijs voor het Informatiemanagement talent van het jaar! Deelname staat open voor vakgenoten van alle leeftijden, ongeacht de functie.

Wat is de TTP Talentprijs?

Met de TTP Talentprijs wordt talent binnen het vakgebied Informatiemanagement (documentaire informatievoorziening en het archiefwezen) aangemoedigd om hun expertise en passie voor het vak uit te dragen. De TTP Talentprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan het meest veelbelovende talent binnen het vakgebied. De talentverkiezing heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen binnen het vakgebied en is bedoeld om de verdergaande professionalisering binnen het vakgebied te bevorderen. De TTP Talentprijs is een initiatief van samenwerkende organisaties die begaan zijn met het op de voorgrond zetten van het vakgebied: SOD, Erfgoed Nederland, KVAN, VNG en Kennislab.

Hoe kun je jezelf of een collega aanmelden?

Op www.ttptalentprijs.nl kun je jezelf inschrijven of een collega voordragen. Meer informatie over de selectiecriteria en de prijzen vind je op de website.

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 januari 2010.

Waarom meedoen?

Deelname aan de TTP Talentprijs betekent niet alleen het op de kaart zetten van het vakgebied in ontwikkeling. Dit is je kans om jezelf of je collega in the picture te zetten en aandacht te vragen voor jouw vernieuwende ideeën over informatiemanagement en e-overheid.

Meer weten? www.ttptalentprijs.nl