Gemeente Heemskerk


dinsdag, 29 december 2009

Foto's rondleiding nieuwe gemeentehuis

Op zaterdag 19 december was het druk op de bouwplaats van het nieuwe gemeentehuis en bibliotheek. Om 11.00 uur verzamelden zich rond de 35 direct omwonenden voor een rondleiding over de bouwplaats.

Na een lekker warm kopje koffie of thee met een overheerlijk stukje apfelstrudel trotseerden de omwonenden de kou om onder leiding van de architecten (Johan Meijer en Chris Hiep van bd architectuur uit Leiden) of de projectleider nieuwbouw van de gemeente (Hans Nelissen) uitleg te krijgen over de nieuwbouw. Het werd een interessante wandel- en klimpartij, waarbij de verschillende functies van het gebouw goed zichtbaar werden. De bibliotheek, de centrale hal, de raadzaal, de werplekken van de ambtenaren en het bestuur, parkeerkelder werden bezocht.
Het hoogste punt is inmiddels bereikt, de komende tijd wordt vooral aan de binnenkant gebouwd en afgebouwd. De rondleiding is het herhalen waard, hierover waren de aanwezigen het eens. Als de bouw weer een stuk verder is zal dit in de loop van 2010 (onder warmere omstandigheden!) zeker nog een keer worden georganiseerd.

Kijk voor een indruk naar de foto's van de rondleiding op deze website.

---

Zie het origineel