Gemeente Oldenzaal


Nieuwe openingstijden

29 december 2009

Met ingang van 1 januari 2010 heeft de gemeente Oldenzaal andere openingstijden. Aanleiding is een landelijk onderzoek uit 2007 waarin de waardering voor de Oldenzaalse openingstijden onder het landelijk gemiddelde lag. Uit een eigen onderzoek in 2008 bleek dat de klant graag geholpen wordt op afspraak. De nieuwe openingstijden komen aan de wensen van de klant tegemoet.

Wensen van de klant

De Oldenzaalse klant wenste vooral ruimere openingstijden. Wat deze tijden zouden moeten zijn kwam niet uit het onderzoek. De gemeente heeft daarom in 2008 aanvullend onderzoek gedaan, naar de openingstijden van de loketten en de telefonische bereikbaarheid. De klant wil verruiming van de openingstijden van de loketten. Ook wil hij graag op andere tijden een bezoek kunnen brengen aan het stadhuis. En de mogelijkheid om een afspraak te maken spreekt de klant zeer aan. Over de telefonische bereikbaarheid is de klant tevreden.

Belangrijkste wijzigingen

Op dinsdag- en donderdagmiddag is de gemeente nu ook geopend en kunnen mensen op afspraak langskomen. Op maandag- en woensdagmiddag dient nu ook een afspraak gemaakt te worden. De vrije inloop op de ochtenden blijft ongewijzigd.

De nieuwe openingstijden

Maandag- t/m vrijdagochtend (08.30-12.30 uur) vrije inloop Maandag- t/m dondermiddag (13.30-16.00 uur) op afspraak Maandagavond (17.00-20.00 uur) vrije inloop (Wmo-loket gesloten)

Afspraak maken?

Via www.oldenzaal.nl/digitaalloket of via de receptie van het stadhuis, telefoon (0541) 58 11 11.