Ingezonden persbericht


Trend Micro beveiligt stijlvolle Giorgio Armani Samsung Smartphone Security Meets Chic

Vianen, 29 december 2009 - De modewereld in Milaan mag zijn borst nat maken! Trend Micro gaat namelijk de nieuwe Giorgio Armani-Samsung Smartphone van zijn mobiele internetbeveiligingssoftware voorzien. Zowel Giorgio Armani als Samsung selecteerde Trend Micro Mobile Security om dit elegante mobiele apparaat te beschermen. De software van Trend Micro beveiligt mobiele apparaten tegen virussen, sms-spam en malware. Ook voorkomt het datadiefstal en servicestoringen.

"We zijn erg blij over de samenwerking met wereldwijd toonaangevende bedrijven als Samsung en Giorgio Armani. Zo geven we verdere invulling aan onze missie om 'allesomvattende beveiliging' te bieden", zegt Carol Carpenter, directeur van de Consumer and Small Business Unit bij Trend Micro. "Het feit dat Giorgio Armani en Samsung ons hebben gekozen, bewijst dat slimme, eenvoudige beveiliging altijd in de mode is."

De belangrijkste features van Trend Micro Mobile Security
* Monitoring van inkomende en uitgaande data-activiteit.
* Blokkeren van ongeautoriseerde activiteit met een aanpasbare firewall.
* Blokkering van sms-spam.

* Automatische real-time virus/spywarescan en (optioneel) handmatige scan.
* Automatische database-updates via internet.
* Eenvoudige configuratie met gebruiksvriendelijke mobiele-handsetinterface.
* Bescherming tegen webbedreigingen tijdens mobiel internetten.
* Blokkeren van websites met ongewenste inhoud.

Beschikbaarheid
De laatste versie van Trend Micro Mobile Security is geschikt voor de eerste Windows 6.5-smartphone van Giorgio Armani en Samsung. Bij aanschaf van de Giorgio Armani - Samsung Smartphone krijgen klanten een eenjarig abonnement op Trend Micro Mobile Security. De smartphone is te koop in Nederland, Italië, Duitsland, Rusland, China en de Verenigde Arabische Emiraten.

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de systeemcontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Experts in de gehele wereld ondersteunen 24x7 de flexibele oplossingen van Trend Micro. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.trendmicro-europe.com.