Kim Holland haalt Clown Bassie in


Navigatiestemmen.nl presenteert de meest populaire navigatiestemmen van 2009

DELFT, 20091229 -- Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl geeft jaarlijks haar Top 3 meest populaire navigatiestemmen uit. Kim Holland is uitgeroepen tot meest populaire navigatiestem van 2009. In 2008 was de navigatiestem van Clown Bassie het meest populair, terwijl Kim Holland een 2e plaats innam. Dit jaar bleek de stem van Kim Holland gaandeweg weer langzaam in populariteit te groeien.

De Navigatiestemmen.nl Top 3 van meest populaire navigatiestemmen in 2009 wordt aangevoerd door Kim Holland. Op de 2e plaats staat met een minimaal verschil de navigatiestem van Clown Bassie. De 3e plaats is voor de magische stem van Hans Kazàn.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken bekende Nederlanders zoals Emile Ratelband, Manon Thomas, Big Kelly, Maud Mulder, Ben Cramer en vele anderen hun stem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen om de weg te vinden.

Jaarlijks ontvangt Navigatiestemmen.nl vele verzoeken van bezoekers van de website voor andere stemmen van bekende Nederlanders. Dit jaar kwamen de meeste verzoeken binnen voor navigatiestemmen van Matthijs van Nieuwkerk, Koen Wouters, Katja Schuurman en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Website: www.navigatiestemmen.nl





Ingezonden persbericht