Gemeente Emmen en Wartburg College kiezen voor ISL Automatisering


EINDHOVEN, 20091229 -- ISL Automatisering is opnieuw door Gemeente Emmen geselecteerd om de komende drie jaar de levering van computers aan huishoudens met schoolgaande kinderen te verzorgen. De gemeente Emmen is van mening dat iedereen in de samenleving moet kunnen participeren. De Gemeente stelt daarom een gratis computer beschikbaar aan huishoudens met een laag inkomen. Deze gratis computer regeling vormt onderdeel van de campagne `Sociale Zaken helpt' van de Gemeente Emmen.

Het betreft een verlenging van de overeenkomst die in 2008 met ISL werd gesloten waarbij op jaarbasis zo'n 500 gezinnen van een computer worden voorzien. ISL verzorgt daarbij niet alleen de levering van de computer, maar ook alle logistieke diensten er omheen waaronder het pre-installeren van software-images en de installatie aan huis. Inmiddels is ISL bij ruim 30 gemeentes partner voor deze speciale minima-computerprojecten en is tevens gespecialiseerd in raadsledenprojecten.

In december koos het Wartburg College eveneens voor ISL Automatisering als hardware leverancier voor de komende drie jaar. Het Wartburg College biedt christelijk voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De school telt 3800 leerlingen, verspreid over vier locaties in Rotterdam en Dordrecht. De opdracht betreft de levering van circa 800 -1200 Acer systemen voorzien van Philips monitoren. Deze nieuwe klant versterkt de positie van ISL Automatisering binnen het onderwijs waar het niet alleen onderwijsinstellingen voorziet van hardware en diensten, maar ook al 10 jaar actief is met speciale laptop voor studentenprojecten.



Over ISL Automatisering
ISL Automatisering is leverancier van hardware- en automatiseringsprojecten voor de zakelijke markt. Met automatiseringsprojecten richt ISL zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen en is daarmee de ICT-partner voor middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. De focus ligt daarbij op het ontzorgen van het ICT-beheer bij haar klanten.

Daarnaast is ISL Automatisering gespecialiseerd in grootschalige hardwareprojecten voortkomend uit openbare aanbestedingen of ICT concepten voor specifieke doelgroepen, waaronder notebook voor studentenprojecten. Een groot aantal onderwijsinstellingen, gemeentes en (semi)overheidsinstellingen behoort inmiddels tot de tevreden en groeiende klantenkring van ISL Automatisering.

ISL Automatisering is onderdeel van de Paradigit Groep.

Over de Paradigit Groep
De Paradigit Groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Paradigit stelt zich als doel om optimale klanttevredenheid te realiseren door haar eindgebruikers uitstekend te adviseren over en te bedienen met kwaliteitsproducten, voorzien van levenslange ondersteuning. De Paradigit Groep kent een omzet van 132 miljoen euro (boekjaar 2008), verkoopt meer dan 130.000 computers per jaar en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 4% van de totale Nederlandse markt. Bij de Paradigit Groep zijn 600 medewerkers in dienst. PDC B.V. fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie.

CEO Arjen de Koning is Entrepreneur of the Year 2004.

ISL Automatisering





Ingezonden persbericht