Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

FRANS DUIJTS OP 1 IN HOLLANDSE 100

SNEEK, 29 december 2009 - Frans Duijts staat ook dit jaar op de eerste plaats van de Hollandse 100. Ook vorig jaar stond de zanger uit Tiel op de hoogste positie van de lijst met het nummer 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij'. De lijst met de 100 populairste Nederlandstalige nummers wordt op 30 december uitgezonden op RADIONL.

"De lijst bestaat sinds 2005", aldus Taeke Wouda, die verantwoordelijk is voor de productie van de Hollandse 100. "In dat jaar stond Jacques Herb met 'Manuela' op nummer 1. Ook Jan Smit en Nick & Simon hebben in vorige edities op die positie gestaan. Frans Duijts is de eerste artiest die het lukt om in twee jaargangen als hoogste te eindigen."

De Hollandse 100 wordt op 30 december uitgezonden op RADIONL van 09.00 tot 18.00 uur. Taeke Wouda: "Het wordt weer een leuke dag vol herkenning en een erg hoog meezing-gehalte. We krijgen bovendien bezoek van bekende artiesten als Harry Slinger, Django Wagner, Rene Schuurmans, Dikdakkers, Annet Nikamp en Alex."

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren '50 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht