Ingezonden persbericht

Groenestraat 294 | 6531 JC Nijmegen | Tel: 024-3552651 | Fax: 024-3552735

-- PERSBERICHT --

Zelda: Ocarina of Time weer beste game Aller Tijden
Tweede plek gaat naar Call of Duty 4: Modern Warfare

Nijmegen, 30 december 2009 - Vandaag is bekend geworden welk spel de beste game aller tijden is. De uitslag is weinig verrassend t.o.v. de vorige keer; gamers uit Nederland en België kozen in de GameVillage Top 50 Aller Tijden wederom massaal voor Zelda: Ocarina of Time als nummer één.

Een tweede plek is veroverd door Call of Duty 4: Modern Warfare, welke winnaar was van de GameVillage Game Awards die eerder dit jaar gehouden werden. Zelda blijkt populair, want ook de derde plaats houdt zij bezet met het spel Twilight Princess.

"We hebben maar liefst 60 inzendingen gekregen, dus 300 nomineringen," aldus Bob, sitemanager van GameVillage. "Ocarina of Time heeft het grootste deel van de stemmen gekregen en is dus duidelijk de grote winnares dit jaar."

In een speciale topic op het forum konden leden hun persoonlijke top 5 opgeven om geplaatst te worden in de Top 50. De nummers één werden gewaardeerd met vijf punten, de nummers vijf kregen één punt. Na een week werd uit alle inzendingen een Top 50 gevormd.

Onder de inzendingen is een Limited Edition Zelda box verloot, welke is gewonnen door girl gamer Susan: "Ziet er goed uit! Mooi blik en leuke figuurtjes. Het spel ga ik straks lekker spelen."

Alle reacties en de complete uitslag van de GameVillage Top 50 Aller Tijden 2009, zijn te vinden op www.gamevillage.nl/top50 .

Over GameVillage
GameVillage is een online forum over alles wat met games te maken heeft voor een breed publiek. Zo is er een community voor Playstation, Xbox en PC, waarop leden kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen over alle gamingonderwerpen. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er anderen met dezelfde interesses. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussiëren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht