Ingezonden persbericht

PERSBERICHT Alblasserdam, 30 december 2009

Mondial Movers neemt afscheid van accountmanager
Martijn Schmale start projectbureau

Mondial Movers neemt afscheid van accountmanager Martijn Schmale. Bij het verhuisnetwerk was hij verantwoordelijk voor Unit De Zorg en adviseerde zorginstellingen over projectverhuizingen. Mondial Movers hoopt de vacature snel op te vullen.

Martijn Schmale verlaat de verhuisbranche niet. 4 januari 2010 is de kickoff van zijn projectbureau genaamd MartS projectmanagement. Martijn kijkt terug op een roerige carrière bij het verhuisnetwerk waar hij de kneepjes van het verhuisvak heeft geleerd. Dit kwaliteitenpakket komt als ondernemer goed van pas. Martijn richt zich met MartS projectmanagement op de business to business markt. Hij gaat zich inzetten voor verhuismanagement en huisvestingmanagement en managet de voorbereiding en uitvoering van bedrijfsverhuizingen.

Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgerichte landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, op 35 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is de specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Meer informatie op: www.MartSprojecten.nl

Noot voor de redactie (