Gemeente Voorschoten

hoofdprijs een Playstation-3

Pokertoernooi met als hoofdprijs een Playstation-3

In de laatste week van dit jaar wordt er speciaal voor jongeren een groot pokertoernooi georganiseerd in de buurthuizen. De hoofdprijs is echt de moeite waard, een Playstation 3 met spel.

Op woensdag 30 december wordt er een toernooi georganiseerd in buurthuis Vlietwijk , prof. Lorentzlaan 2, voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.
Op oudejaarsdag 31 december in Activiteitencentrum de Alettahof en jongerenruimte de Walk-in in Noord-Hofland, A. Jacobsplantsoen 97, voor jongeren van 16 t/m 20 jaar. Beide toernooien starten om 11.00 en zullen tot ongeveer 18.00 uur duren.

Inschrijven
Inschrijven voor deze toernooien kan via de mail jongerenwerkvoorschoten@ziggo.nl of via het aanmeldformulier uit het programmaboekje. Programmaboekjes kun je ophalen bij gemeente huis, bibliotheek, cultureel jongerencentrum The Basement en in de diverse buurthuizen of downloaden via de website van de gemeente voorschoten.

Aanmeldingen zijn pas geldig wanneer ook het inschrijfgeld betaald is . Wanneer je snel even langs komt bij the Basement, koningin Julianalaan 55 en meteen betaalt (of aanmeldformulier en 2 euro in enveloppe in de brievenbus van the basement stopt) dan ben je er zeker van dat je kan deelnemen aan het toernooi.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Rudy 06 - 30 38 75 62 (van het jongerenwerkteam Voorschoten)

* 30 december 2009