Gemeente Stede Broec

Herdenkingsbijeenkomst Burgemeester Eggermont
Op woensdag 30 december is er een herdenkingsbijeenkomst voor burgemeester Henk Eggermont die op 22 december is overleden. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in sporthal De Kloet, Raadhuislaan 8 te Grootebroek.

Het gemeentebestuur verzoekt iedereen die wil komen zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen. Voor mensen die gebruik maken van de trein (halte Bovenkarspel/Grootebroek) staat om 15.00 uur en 15.30 een bus gereed voor vervoer naar De Kloet. Tussen 17.00 en 18.00 uur zal een pendelbus rijden van De Kloet naar het station. De ontvangst is tussen 15.15 uur en 15.45 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel samenzijn. In verband met de herdenkingsbijeenkomst is het gemeentehuis vanaf 14.00 uur gesloten.

Er is geen aparte gelegenheid tot condoleren. Na afloop is er voor alle bezoekers een kaart met antwoordnummer waarop men een persoonlijke boodschap kan achterlaten.

Op het gemeentehuis van Stede Broec en het stadhuis van Alkmaar, locatie Langestraat, kan vanaf vandaag een condoleanceregister worden getekend.

Op dinsdag 29 december vindt de crematie plaats in Schagen; dit wordt gehouden in besloten kring.