Gemeente Sneek


artikel 1.3.1 bro ontwerp-bestemmingsplan

Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro ontwerp-bestemmingsplan

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Sneek kennis dat zij het bestemmingsplan detailhandel Hemmen A7, Sperkhem II en Houkesloor dat betrekking heeft op het aspect detailhandel in de bestemmingsplannen "De Hemmen A7, Sperkhem II en Houkesloot.

Het plangebied van het ontwerp-bestemmingsplan betreft de plangebieden "De Hemmen A7", Sperkhem II en Houkesloot.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de vaststelling van de detailhandelsvisie Sneek. De huidige bestemmingsplannen sluiten niet volledig aan bij deze visie. Deze parapluregeling voorziet in een aanpassing van de regels in de genoemde bestemmingsplannen.

Deze vooraankondiging is een puur formeel verplichte mededeling.

Het ontwerp-bestemmingsplan zal reeds vanaf 31 december ter inzage worden gelegd. De publicatie van het ontwerp-bestemmingsplan vind u tevens in deze editie.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling van de gemeente Sneek. (M. Huisman, 0515-548415).

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.