Gemeente Stein


Mobiele puinbreker

Burgemeester en Wethouders maken met toepassing van de Algemene wet bestuursrecht en de Wet milieubeheer het volgende bekend. Op grond van het gestelde in artikel 4.1 van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval heeft Dirix Elsloo b.v. te Elsloo zich gemeld. De melding betreft de inzet van een mobiele breker voor de locatie Raadhuisplein 2 t/m 59 te Stein ten behoeve van breekwerkzaamheden van puin vrijgekomen bij de sloop van het voormalig winkelcentrum Stein. De werkzaamheden vinden plaats vanaf week 4 - 2010 of week 5 - 2010. De verwachte duur van de werkzaamheden is ca. 14 dagen. De werkzaamheden dienen plaats te vinden op normale werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur.

Het bewerken van bouw- en sloopafval met een mobiele puinbreker geschiedt in overeenstemming met de voorschriften die zijn opgenomen in het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval. De exploitant van de mobiele puinbreker is verantwoordelijk voor de naleving van de voorschriften door degene die de feitelijke leiding heeft bij de werkzaamheden met de puinbreker.

Voor nadere inhoudelijke informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de heer J.E. Pepels van de Afdeling VH&H, cluster Bouw â en Woningtoezicht, tel: 046-4359296. Er zijn geen bezwaar- en of beroepmogelijkheden mogelijk op deze melding op grond van de geldende wetgeving.