Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Wereldwijzer opent nieuw IJsland Reisforum

Nijmegen, 30 december 2009 - Op Wereldwijzer Reisforums is vorige week een apart forum geopend voor IJsland. Op het IJsland Reisforum kan iedereen die informatie zoekt of een vraag heeft over IJsland terecht.

Het nieuwe forum wordt beheerd door Gert, een grote IJsland fan uit België. Hij wilde graag een IJsland forum gaan beheren, omdat op internet nog relatief weinig informatie over het land te vinden is.

"Door de bankperikelen van vorig jaar zijn de prijzen in IJsland veel gedaald en het toerisme gestegen," aldus Yvonne, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Veel reizigers kijken voor informatie eerst op Wereldwijzer. IJsland kan daarom niet aan het rijtje landen op onze website ontbreken."

Wereldwijzer Reisforums bestaat uit fora over meer dan 50 landen. Deze fora worden inmiddels beheerd door tientallen vrijwilligers: reizigers die zelf een passie hebben voor een bepaald land.

Voor informatie en tips over IJsland, gaan reizigers direct naar www.wereldwijzer.nl/ijsland.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,