Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitbreiding contract ERIMA Teamsport en KNKV

Zeist, 30 december 2009 - ERIMA Teamsport breidt de samenwerking met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond Verbond uit en levert vanaf dit seizoen ook de sportkleding voor de talententeams in de districten van het KNKV.

Voorafgaand aan de finale van de TIME for Korfbal Challenge, woensdag 30 december in het Rotterdam Topsportcentrum, hebben ERIMA en het KNKV een nieuwe overeenkomst getekend. De teamsportspecialist levert de komende 5 jaren naast de kleding voor de scheidsrechters van het KNKV ook de sportkleding voor de talenten in de 5 districten. Zowel directeur Arian Verrijt van ERIMA als ook Jaap Broersma van het KNKV zijn zeer verheugd met deze nieuwe overeenkomst en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een succes zal zijn.

"Onze samenwerking is in 2005 tot stand gekomen door de wens van het KNKV om bij de Lotto Korfbal League ook de scheidsrechters professioneel en herkenbaar te kleden. Wij zien in de korfbalsport met al haar 575 verenigingen en 100.000 leden een geweldige afzetmarkt voor onze uitgebreide collectie sportkleding en aanverwante artikelen. De sport groeit en is volop in ontwikkeling, dat past bij onze ambities. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de verlenging van onze samenwerking", aldus Arian Verrijt. Door de uitbreiding van het contract bereikt ERIMA nu niet alleen meer scheidsrechters, maar ook alle verenigingen waar de talenten uit de districtenteams zelf spelen. "De kleding van ERIMA wordt al enkele jaren naar volle tevredenheid door de scheidsrechters gedragen en zal nu ook door de 4 teams van elk district gedragen gaan worden. Wij zijn verheugd dat ERIMA samen met ons voor de talenten in de districten gaat zorgen. De GET TOGETHER AND WIN-gedachte komt zo optimaal tot haar recht. De talenten in de districten zijn tenslotte de kweekvijver voor onze nationale selecties en die moeten we koesteren", aldus Jaap Broersma. De ERIMA-artikelen zijn nu ook te koop via de webshop van het KNKV, www.korfbalshop.nl.



Ingezonden persbericht