Ingezonden persbericht


Comedy Centrals Oudejaars Stand Up:

Bram & Bob - ZÓ 2009!

Amsterdam, 23 november 2009
Voor het eerst sinds haar bestaan waagt Comedy Central zich aan het gegeven 'oudejaarsconference' maar dan in een stand-up jasje. Uiteraard compleet op eigen wijze. Met Bram van der Velde en Bob MacLaren heeft Comedy Central twee gevestigde namen uit de stand-up scène gestrikt. Als twee ongeleide projectielen geven Bram en Bob geheel onbevangen hun visie op de actuele stand van zaken in Nederland. Recht voor zijn raap en zonder een moraliserende wijsvinger. Dit - one time only - duo kijkt in Comedy Centrals Oudejaars Stand Up terug op het wankele 2009 en blikt vooruit in het nieuwe jaar. Hun stijl is ruw, hard en rauw, maar vooral met niets anders te vergelijken. De Oudejaars Stand Up van Comedy Central is te zien op 30 december om 20.30 uur.

Bram van der Velde en Bob MacLaren maken beiden deel uit van het comedy gezelschap Night of Comedy. Van der Velde is geboren Limburger, terwijl MacLaren van oorsprong een Nieuw-Zeelander is. Bob MacLaren is een ongeëvenaarde verteller met schitterende mimiek en één van de beste stand-up comedians van Nederland en Nieuw Zeeland. Een stand-up pionier en een mentor voor talloze talenten, waaronder De Lama's. Bob heeft al heel wat legendarische optredens op zijn naam staan zoals het Amsterdam Comedy Festival, Laughing Matters, Lowlands en verschillende internationale festivals. Bram van der Velde zette in 2004 het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach) op zijn naam en won in 2005 de jury- en publieksprijs op het stand-up Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Bram was eerder al te zien bij Comedy Central in de Night of Comedy stand-up show en speelde dit jaar solo op het Amsterdam Comedy Festival, Laughing Matters 's-Hertogenbosch en Lowlands.

Comedy Centrals Oudejaars Stand Up van Bram van der Velde en Bob MacLaren is op 30 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. De herhaling is te zien op 30 december om 23.00 uur. Op 31 december is hij nogmaals te zien om 20.00 uur.

Comedy Centrals Oudejaars Stand Up: Bram & Bob - Zó 2009! is een productie van Night of Comedy i.s.m. Agents After All Theater. www.nightofcomedy.nl - www.agentsafterall-theater.nl


Noot voor redacties