2009 maakt Snakeware marktleider in websites van ziekenhuizen


Samenwerking met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Zeeland maakt jaar voor Snakeware compleet

SNEEK, 20091230 -- Met een uitgebreid portfolio in de gezondheidszorg, een doortimmerde strategie over marktbenadering, interne productontwikkeling en hoge klanttevredenheid is Snakeware gegroeid tot marktleider in websites voor Ziekenhuizen.

Marktaandeel Snakeware in zorgsector groeit ruim boven 10 procent

Zo werd, na een selectietraject met landelijke bureaus, Snakeware gekozen voor de ontwikkeling van de nieuwe website van Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Zeeland. Snakeware zal het ziekenhuis voorzien van het geavanceerde website redactiesysteem CMS Enterprise dat al ruim 9 jaar met veel succes in de Nederlandse markt wordt gezet en onlangs wederom verkozen werd tot één van de meest gebruikte en gebruiksvriendelijke content management systemen van Nederland.

Naast het leveren van de websoftware bestaat de opdracht uit het realiseren van een moderne en gastvrije website voor dit nieuw gevormde regioziekenhuis met meerdere locaties, die voortgekomen is uit Oosterschelde Ziekenhuizen en Ziekenhuis Walcheren.

Snakeware en Admiraal De Ruyter Ziekenhuis bekrachtigden de samenwerking op donderdag 17 december jl. "Dit is een mooie afsluiting van 2009 en direct een prachtig begin voor 2010", zegt Ate van der Meer, Marketing & Sales Director van Snakeware. "Als marktleider in de zorg zullen wij in 2010 met nog meer praktische webinnovaties komen."

De ruim 200 klanten van Snakeware bestaan naast veel ziekenhuizen uit onder andere retail, recreatie, onderwijs en overheid organisaties. Binnen de markt voor zorginstellingen was het marktaandeel van Snakeware in 2008 ruim 7 procent. Met de in 2009 in opdracht genomen projecten voor Zuwe Zorg in Utrecht en Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, Ziekenhuis St. Jandsdal uit Harderwijk, Ziekenhuis de Tjongerschans uit Heerenveen en Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Zeeland betekent dit een behoorlijk groei in 2009 tot ruim boven de 10 procent.


Veel opdrachten bij bestaande klanten in de zorgsector

Naast het project voor Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft Snakeware ook veel opdrachten bij bestaande klanten in de zorgsector. "Door ons betrouwbare CMS en de uitgebreide websites weet deze sector ons goed te vinden." De moderne en gastvrije website voor Admiraal De Ruyter Ziekenhuis zal in het voorjaar van 2010 gelanceerd worden.

Snakeware





Ingezonden persbericht