Verschenen: Bep - Afslanken door een Beter Eet Patroon


Bep komt eraan

LEERSUM, 20091230 -- Bep - Afslanken door een Beter Eet Patroon, dat is het logische antwoord op Sonja Bakker. Bep gaat verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die gericht is op afslanken én op het behoud van een gezond gewicht. Vooral genoeg blijven eten, meer bewegen en werken aan gedragsverandering.

Het programma EditieNL van RTL4 besteedt deze weken aandacht aan de vraag: "Wie wordt de nieuwe Sonja". Naast Bep dingen de "Hormoon Factor" van Ralph Moorman en "Andere Gezonde Voeding" van Harriët Verkoelen mee naar de titel "Nieuwe Sonja". Maandag 4 januari 2010 wordt de winnaar bekend gemaakt. Bep maakt een goede kans. Bep is namelijk de enige methode die een volwaardig voedingspatroon adviseert én aandacht heeft voor bewegen en gedragsverandering. De jury bestaat uit een universitair docent Humane Voeding van Wageningen universiteit en een marketingdeskundige. De methodes worden getest door RTL toegewezen proefpersonen. Zij beoordelen de methodes op praktische uitvoerbaarheid en resultaat. In de maandagaflevering van het programma EditieNL zijn deze personen de afgelopen weken gevolgd.

Bep - Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu's met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep je daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen. Geschikt voor iedereen. Wekelijks is er ook aandacht voor gedragsverandering. Ervaren lijners weten dat slank worden een hele prestatie is maar slank blijven is vaak moeilijker. Het programma dat Bep aanbiedt, is erop gericht om je een Beter Eet Patroon aan te leren wat je vol kunt houden. Bep vindt het belangrijk de verbranding te stimuleren door voldoende goede voeding en meer bewegen.

Bep is vrolijk vormgegeven en blijft daardoor makkelijk 10 weken binnen handbereik. Bep is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Een methode waar al duizenden mensen met succes mee zijn afgevallen en meer zijn gaan bewegen. Bep is ook te vinden op internet www.bepophetweb.nl. Via deze site kun je ook het boek bestellen en alle benodigde informatie vinden.

Bep - Afslanken door een Beter Eet Patroon
Auteurs: Carisia Bosman / Mirjam Bakker
ISBN: 9789078141051
144 p full color, Hardcover
€ 19,95

Uitgeven door Final Publishing
Zandweg 23
3956 NG Leersum

T: 0343-785867
E: info@finalpublishing.nl
I: www.bepophetweb.nl

HR afbeeldingen www.bepophetweb.nl/press