Gemeente Delft

Wethouder Vuijk brengt bliksembezoek aan omgeving Koepoortgarage

Op dinsdag 29 december heeft wethouder Vuijk een bezoek gebracht aan de omgeving van de Koepoortgarage. Aanleiding voor het bezoek zijn diverse klachten van omwonenden over overlast vanwege diverse bouwwerkzaamheden.

Hoewel de gemeente Delft weinig invloed heeft op de werkzaamheden vond wethouder Vuijk de klachten wel dusdanig dat hij polshoogte ging nemen. Samen met de gemeentelijke projectleider voor de Koepoortgarage heeft hij op dinsdagochtend een bezoek gebracht.

Wethouder Vuijk hierover: "De werkzaamheden rondom de Koepoortgarage zijn door verschillende oorzaken fors uitgelopen. Dit betekent dat omwonenden lang met bouwwerkzaamheden worden geconfronteerd. Ik begrijp de klachten dan ook heel goed. Nu geldt echter echt het principe van de laatste loodjes. Er wordt door veel mensen erg hard gewerkt om de resterende bouwperiode zo kort mogelijk te houden. Dat is een prettige gedachte. Op zeer korte termijn wil ik graag met alle partijen om de tafel zitten om te bespreken op welke manier de bouw en afwerking tot een minimale overlast voor de buurt beperkt kan worden".

Noot voor redactie (